Add Your Heading Text Here Add Your Heading Text Here

Om oss

TioTak AB är en av Nordens största företag när det handlar om takläggning och tillhörande tjänster, som fasadrenoveringar och säkerhetsutrustning som exempelvis hängrännor.

Vår välutbildade personal har god kunskap om takläggartekniker och plåt, tegel och andra  material. Vi arbetar kontinuerligt med säkerheten, lämnar bra garantier och sätter alltid kundens behov och önskemål  i centrum. När du anlitar oss kan du känna dig säker på att du får ett nytt tak som du kan lita på – oavsett väderlek och andra yttre förutsättningar.

Breda kunskaper om att lägga tak

Vår långa erfarenhet som takläggare Stockholm har gjort att vi har breda kunskaper om branschen. Vi kan därför hjälpa till med varje steg i processen när vi lägger ett tak. Planering, val av material, utförande – vi kan allt. På det sättet kan vi se till att du som kund får ut så mycket som möjligt för dina investerade pengar. Vi kan garantera både kvalitet, estetik och hållbarhet när vi genomför ett takläggningsarbete.

Tio Tak började som ett litet familjeföretag inom takläggning. Sedan grundandet 1999 har vi vuxit på ett framgångsrikt och solitt sätt och är idag ett av de största takläggningsföretagen i Norden.

 

VÄLKOMMEN!

AB Takentreprenören JC

Vantörsvägen 247

12955 Hägersten

Kontorets öppettider: 07.30-16.30

 

Kontakta oss här nedan!