Om oss

Tryggt tak över huvudet är en av vardagens viktigaste prioriteringar. Därför är det extra viktigt att ha en professionell aktör nära till hands när det är dags att lägga om, underhålla eller reparera. Takläggning är trots allt ett krävande hantverk med många moment, material och faser.

Därför ser vi på AB Takentreprenören JC det som vår största – och viktigaste – prioritering att du som kund alltid ska bli nöjd. Med vår kompetens, erfarenhet och kreativitet hittar vi lösningar och producerar resultat som håller dig och din familj torr, trygg och säker i många år.

Tack vare kunnig personal och kostnadseffektiva metoder kan vi fortsätta att hålla en hög servicenivå i branschen. Dessutom ser vi det som en självklarhet att också ha en nära dialog med våra kunder, och att hjälpa till med goda råd, insikter och förslag. Funderar ni på vilket takmaterial som passar bäst? Vad är egentligen skillnaden mellan plåttak, takpannor och papptak? Det finns många olika material, former och lösningar att välja mellan – och vi har koll på dem alla. Oavsett om det gäller takläggning, takmålning eller bara allmänt underhåll så finns vi nära till hands.

Prisvärt, vänligt, proffsigt, effektivt och smidigt. Svårare än så ska det inte behöva vara.

Kontakta gärna oss om du har frågor, funderingar eller söker en snabb offert. Du kan också klicka dig vidare och läsa mer om de tjänster vi erbjuder. Välkommen till AB Takentreprenören!

© Copyright - AB Takentreprenören JC