Takläggare Stockholm

JF Takläggare Stockholm är en del av företaget JF Tak & Fastighetsservice AB. Vi är ett seriöst företag som alltid utför bra jobb och ser till att våra kunder är nöjda under hela arbetsprocessen. Väl utförda arbeten och nöjda kunder är viktigt för oss.

Kunniga takläggare och goda branschkontakter gör att vi klarar av att göra allt inom takunderhåll och takarbeten för alla typer av tak inom Stockholm.

Ett viktigt mål för oss är kvalitet, detta uppnår vi genom att löpande utbilda våra takläggare och använda det bästa materialet till bra priser. När du anlitar oss för Takrenovering stockholm är du säker på att en riktigt väl utförd takrenovering.

Vi lägger i dagsläget cirka 10.000 kvm tak per år i takomläggningar, tack vare ytan får vi bra priser från våra materialleverantörer, där vi kräver material av högsta kvalitet för vår och Er trygghet.

Takrenovering stockholm

Hög Kvalitet & Certifierade för Heta arbeten

Takrenovering stockholm

JF Takläggare Stockholm är kvalité, något som avspeglar sig i våra garantier och kvalitetssystem. Företaget innehar bl.a. Godkänd F-skattsedel och ansvarsförsäkring via vår branschorganisation PLR. Vi är medlemmar i Entreprenörföretagen och Hantverkarnas riksorganisation. Samtliga av våra takläggare i Stockholm är utbildade i Moniers Takskola. Då nya byggregler och produkter presenteras nästan årligen inom takläggning utbildas våra takläggare löpande, 1-2 ggr. per år.

Våra takläggare i Stockholm utför takarbeten för både privatpersoner och företag. Dessutom har Ni som privatperson möjlighet att dra av 50 % av arbetskostnaden med ROT-avdrag.

Vi lämnar alltid 10 års garanti på takrenovering i Stockholm.

Behöver ni vår hjälp med takläggning och takrenovering i Stockholm av rutinerade takläggare, är ni välkomna att kontakta oss för offert på Tel: 0739441553. Ni kan även använda vår kontaktformulär.

Vi är även certifierade via brandskyddsföreningen för heta arbeten